Anderlecht hoopt op snelle komst Thorgan Hazard

Anderlecht hoopt op snelle komst Thorgan Hazard

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 januari 2014 – Anderlecht wil, na het opengaan van de winterse transfermarkt, snel een slag slaan. De Brusselse club vertrekt zondag voor een trainingskamp naar Abu Dhabi en hoopt dit te doen met een nieuwe speler in de selectie. De twintigjarige Thorgan Hazard, momenteel op huurbasis uitkomend voor Zulte Waregem, moet de gelederen snel komen versterken, meldt Het Nieuwsblad.

Het was al bekend dat Anderlecht snel rond zou willen zijn met het de broer van Chelsea-aanvaller Eden Hazard, maar de club van trainer John van den Brom wil haast maken met de komst van de speler van Essevee. De transfer van Hazard zal overigens een hele klus worden, aangezien Hazard momenteel gehuurd wordt van Chelsea. Desondanks hoopt Anderlecht dat Chelsea meewerkt, zodat Hazard snel verwelkomd kan worden.

Hazard kon eerder rekenen op de belangstelling voor PSV, maar gaf aan dat hij graag in België zou willen blijven. De middenvelder stelde ook dat het belangrijk is dat hij aan spelen zal toekomen bij een nieuwe club. Zulte Waregem houdt overigens voet bij stuk en wil dat de speler tot 30 juni voor de huidige nummer vier van de Jupiler Pro League zal spelen. Anderlecht hoopt echter dat ze Hazard kunnen losweken, met bijvoorbeeld een optie tot aankoop.

Reacties

gerelateerd