Moyes hekelt optreden scheidsrechter Webb

2 januari 2014, 08:15

Manchester United verloor woensdagavond op Old Trafford met 1-2 van directe concurrent Tottenham Hotspur. Manager David Moyes was allesbehalve te spreken over het optreden van Howard Webb, de dienstdoende arbiter tijdens het Premier League-duel.

Webb moest het behoorlijk ontgelden bij Moyes, na afloop van het duel. Moyes was vooral van mening dat de scheidsrechter een strafschop had moeten geven aan United, toen Ashley Young onderuit werd gehaald door Spurs-goalie Hugo Lloris. “We ontbeerden het geluk toen we het juist nodig hadden en dat de scheidsrechter geen strafschop toekende, was ongelooflijk”, zei Moyes na het verloren duel. “Ik kan niet geloven dat hij zowel geen strafschop als een rode kaart voor Lloris gaf.”

Hier liet Moyes het nog niet bij. “Als het voorval in het midden van het veld plaatsvindt en een middenvelder zo hoog komt met zijn been, dan wordt hij er gewoon af gestuurd. Als hiervoor geen strafschop wordt gegeven, dan zullen we er geen meer krijgen in de Premier League”, moppert de manager van United, dat na de nederlaag blijft steken op de zevende plaats in de Engelse competitie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen