'Ook Anderlecht in de markt voor Hupperts'

31 december 2014, 15:38

De prestaties van Roda JC Kerkrade-aanvaller Guus Hupperts zijn ook Anderlecht niet onopgemerkt gebleven. Nadat Ajax-coach Frank de Boer onlangs al uitsprak gecharmeerd te zijn van de 21-jarige aanvaller, wordt bekend dat Anderlecht de ontwikkeling van de flankspeler ook nauwlettend in de gaten houdt.

Scouts van de regerend Belgisch kampioen zaten al diverse keren op de tribune voor Hupperts. De aanvaller van Roda was drie keer trefzeker in de Eredivisie en maakte furore in de KNVB Beker, tijdens de wedstrijden tegen PSV (1-3 winst) en Vitesse (3-1 winst). Tot slot debuteerde de jonge aanvaller voor Jong Oranje.

Roda hoopt dat Hupperts zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract, dat hem voor twee jaar langer bindt aan de Limburgse club. Dit lijkt echter tevergeefs, aangezien de aanvaller er voor gekozen heeft om het aanbod voorlopig naast zich neer te leggen. Indien Roda er niet uitkomt met Hupperts, dan kan de club altijd nog een optie voor een extra seizoen lichten.

Hupperts is zich bewust van de interesse en dat veroorzaakt de twijfels bij hem, zo zegt hij zelf tegen Voetbal International: “Maar ik zal ook niet zomaar kiezen voor de eerste de beste grotere club die komt. Speelminuten zijn voor mij nu het belangrijkste. Deze periode laat ik alles bezinken, na mijn vakantie ga ik weer met Roda om de tafel”, aldus de jonge aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen