Zulte Waregem wil niets weten van vertrek Hazard

Zulte Waregem wil niets weten van vertrek Hazard

30 december 2013 – Chelsea-aanvaller Thorgan Hazard speelt ook na de winterstop op huurbasis voor Zulte Waregem. Dat heeft de Belgische club laten weten naar aanleiding van geruchten over de toekomst van de jonge flankspeler.

Hazard (20) stond onder meer op het lijstje van PSV, maar de Belg zal in de tweede helft van het seizoen niet van club veranderen. "De overeenkomst maakt zeer duidelijk dat Thorgan Hazard aan Essevee verhuurd wordt tot het einde van het seizoen 2013-2014", benadrukt Zulte Waregem in een persbericht. "Enerzijds is er geen enkele reden waarom deze overeenkomst door de drie partijen niet gerespecteerd zou worden. Anderzijds is het bondsreglement zeer duidelijk: een contractspeler mag niet worden benaderd als hij nog meer dan zes maanden verbonden is aan de club."

Het jongere broertje van Eden Hazard speelde in augustus in de derde voorronde van de Champions League met Zulte Waregem tegen PSV. Hij maakte dusdanig veel indruk dat de Eindhovenaren hem gedurende het seizoen bleven volgen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 28 maart 2020

  2. vrijdag 27 maart 2020