"Merk dat interesse in Ola op gang begint te komen"

29 december 2013, 19:31

De maand januari nadert en dus gaat ook de internationale transfermarkt weer bijna open. In Eindhoven zal men de komende maand vooral naar Ola Toivonen kijken. De Zweed wil vertrekken en ook PSV zou een transfer toejuichen, maar de vraag is of er een concreet bod komt. Dat is er nog niet, maar belangstelling is er al wel. Dat beweert althans Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de blonde middenvelder.

Het Turkse Besiktas heeft interesse in Toivonen, zo heeft Raiola laten weten aan PSV-directeur Marcel Brands. "Dat heeft hij tegen mij gezegd. Ik heb nog geen concreet bod binnen, maar ik merk dat de interesse in Ola op gang begint te komen", reageert de beleidsmaker op de site van Voetbal International. De 27-jarige Toivonen heeft een contract tot de zomer bij PSV. Mocht hij in januari niet vertrekken, dan tekent hij voor één jaar bij.

Toivonen begon dit seizoen op de bank bij PSV, maar veroverde daarna toch een basisplaats. De laatste weken moest de Zweedse international van coach Phillip Cocu echter weer op de reservebank plaatsnemen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen