Hearts met negatief puntenaantal 2014 in

Hearts met negatief puntenaantal 2014 in

29 december 2013 – Heart of Midlothian is er net niet in geslaagd om 2013 af te sluiten met een positief puntenaantal. Een zege op St. Mirren was noodzakelijk om weer op 'nul' te komen, maar het werd 1-1. Hierdoor gaat de ploeg uit Edinburgh, die door financiële problemen voorafgaand aan de competitie vijftien minpunten aan de broek kreeg, met min twee punten het nieuwe jaar in.

Hearts boekte dit seizoen drie overwinningen en het gelijkspel tegen St. Mirren was de vierde remise. Hierdoor heeft het dertien punten verzameld, net niet genoeg om de vijftien minpunten weg te poetsen. De ploeg staat vanzelfsprekend laatste in Schotland, dertien punten achter naaste concurrent Ross County. Dat verloor zondag met 1-0 bij Aberdeen. Ross County pakte dit seizoen tot dusver elf punten, twee minder dan Hearts.

Bovenin de ranglijst boekte Motherwell, de nummer twee, een klinkende overwinning (1-5) bij Partick Thistle. Aberdeen klom door de overwinning op Ross County naar de derde plaats, ten koste van Inverness. Eerder op de dag had Inverness met 1-0 verloren van Celtic, dat ruim aan kop gaat in de Schotse Premier League.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021

  3. donderdag 15 april 2021