Bengtsson: "Duidelijk dat we als ploeg zijn gegroeid"

29 december 2013, 08:00   Bijgewerkt: 28 december 2013, 23:39

Rasmus Bengtsson kijkt met een tevreden gevoel terug op de eerste fase van de competitie. "Het is duidelijk dat we als ploeg gedurende de eerste seizoenshelft zijn gegroeid", zegt de Zweedse verdediger op de website van zijn club FC Twente.

"In het begin speelden we wedstrijden waarin de balans soms te veel doorsloeg naar aanvallen, waardoor het verdedigend minder goed was. Heel begrijpelijk met al die jonge spelers, die allemaal een drive naar voren hebben en graag aanvallend voetbal willen spelen. Inmiddels hebben we daar een betere balans in weten te vinden", aldus Bengtsson, die nog meer verbeteringen bij de Tukkers heeft opgemerkt.

"In het begin van het seizoen werden we soms wat nerveus bij bepaalde situaties in de wedstrijd. Ook op dat punt zijn we een stuk sterker geworden. We weten heel goed wat onze kwaliteiten zijn en hoe we moeten spelen. Voor de winterstop hebben we uit vijf wedstrijden dertien punten gehaald. Ik hoop dat we erin slagen de ingezette lijn in de tweede seizoenshelft voort te zetten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen