PEC Zwolle lijkt Mahmudov binnen te hebben

PEC Zwolle lijkt Mahmudov binnen te hebben

27 december 2013 – De overstap van Denis Mahmudov naar PEC Zwolle lijkt rond. Excelsior '31, de club waarvoor de 24-jarige aanvaller het afgelopen half jaar speelde, meldt op haar website dat het tot overeenstemming gekomen is met de eredivisieclub. Beide partijen zouden op kerstavond een akkoord hebben bereikt.

Volgens Excelsior '31 was Mahmudov eerder al tot een persoonlijk akkoord gekomen met PEC Zwolle. De aanvaller was in november op proef en maakte in die periode een goede indruk op coach Ron Jans. Mahmudov speelde in het verleden voor Vitesse en AGOVV en is dit seizoen topscorer van de Topklasse zaterdag. Bij PEC Zwolle moet hij de opvolger worden van Youness Mokhtar, die eind augustus naar FC Twente ging.

"In Rijssen gaan wij Denis Mahmudov, met zijn weergaloze acties en wonderschone doelpunten, absoluut missen. Voor Denis is deze overstap naar PEC Zwolle een unieke kans en die wil Excelsior '31 hem dan ook niet onthouden", laat Excelsior '31, de nummer zeven van de Topklasse zaterdag, weten op de clubsite.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 28 november 2020

  2. vrijdag 27 november 2020