Hekkensluiter Bergen haalt spits uit Zweden

Hekkensluiter Bergen haalt spits uit Zweden

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 december 2013 – Bergen heeft een nieuw wapen in de strijd tegen degradatie. De huidige hekkensluiter van de Belgische Jupiler Pro League is rond met Pär Eriksson, een 25-jarige Zweedse spits. De Scandinaviër tekent een contract tot het eind van dit seizoen in het Stade Charles Tondreau, met een optie voor nog een jaar.

Eriksson komt over van het Zweedse Mjällby AIF, dat hem sinds 2011 huurde van IFK Göteborg. In het shirt van Mjällby scoorde hij twintig keer in vijftig duels. "Dit is mijn eerste buitenlandse avontuur. Ik hoop dat ik hier goed mijn draai zal vinden. Ik heb veel vertrouwen in het bestuur en de trainer", citeert Sporza hem.

Bergen, de nieuwe club van Eriksson, won donderdag verrassend met 1-0 van AA Gent. Ondanks die zege staat het nog altijd onderaan, met dertien punten uit 21 duels. Het scoorde dit seizoen pas zeventien keer.

Reacties

gerelateerd