Oud-Vitessenaar Kaya stapt over naar Lokeren

24 december 2013, 12:50

Het jaar 2013 heeft Onur Kaya op de valreep een transfer opgeleverd. De middenvelder verruilt Sporting Charleroi voor Lokeren, waar hij een contract tot de zomer van 2017 tekent. Deze overstap is alleen nog onder voorbehoud van de medische keuring, zegt de oud-speler van Vitesse in het Gazet van Antwerpen.

"Zondag waren we rond, vrijdag moet ik de medische testen ondergaan. Maar ik verwacht geen problemen", stelt de 27-jarige Kaya. "Ik ben blij met mijn transfer, Lokeren is toch een stap vooruit." Kaya speelt donderdag nog een wedstrijd met Charleroi, tegen RC Genk. "Ik zal voor de volle honderd procent mijn best doen, daar mogen de supporters op rekenen. Ik wil op een gepaste manier afscheid nemen en de club bedanken voor alles."

Tussen 2002 en 2010 stond Kaya onder contract bij Vitesse. In het seizoen 2006/2007 leek de kleine Belg door te breken in Arnhem en veroverde hij een basisplaats, maar daarna kwam hij weer op de bank terecht. In 2010 verruilde hij Vitesse voor Sporting Charleroi. Met die club degradeerde én promoveerde Kaya vervolgens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen