Mindere serie baart Wenger geen zorgen

24 december 2013, 08:41

In de laatste maand van het jaar lijkt de klad er wat in te zijn gekomen bij Arsenal. Tegen Chelsea kwam de ploeg van coach Arsene Wenger voor de vierde keer op rij niet tot winst. Het werd 0-0, nadat afgelopen weken al mindere resultaten werden behaald tegen Everton (1-1), Napoli (2-0 verlies) en Manchester City (6-3 verlies).

"We maken een wat moeizame periode door, dat klopt", geeft Wenger toe op de website van zijn club. "Maar dat hoort bij een goed seizoen, belangrijk is vooral hoe je ermee omgaat. Ik moet zeggen dat de spelers enorm gedreven zijn. Natuurlijk helpt het niet om vier keer op rij niet te winnen, maar laten we eerlijk zijn: als je na de eerste competitiewedstrijd tegen Aston Villa tegen me gezegd had dat we rond Kerstmis bovenaan zouden staan, in de Premier League had ik je gek verklaard. Dus we moeten nu niet al te dramatisch doen. We staan waar we staan en hebben even wat mindere wedstrijden achter de rug, maar wel tegen uitstekende tegenstanders."

Arsenal staat door het 0-0 gelijkspel tegen Chelsea in punten gelijk met Liverpool, dat op basis van het betere doelsaldo nu wel koploper is. De ploeg van coach Wenger speelt donderdag uit tegen West Ham United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen