Groningen wil verdediger Troost-Ekong verhuren

23 december 2013, 13:02

De kans is groot dat William Troost-Ekong na de winterstop voor een andere club speelt dan FC Groningen. De jonge verdediger kwam afgelopen zomer naar Euroborg, maar komt vooralsnog niet voor in de plannen van coach Erwin van de Looi. Een verhuur is de beste optie, vinden beide partijen.

"Ik heb zelf een gesprek aangevraagd en gezegd dat het beter voor mijn ontwikkeling is dat ik wekelijks op een hoger niveau dan de beloften speel. Daar dacht de club net zo over", zegt Troost-Ekong bij RTV Noord. Veeleisend is hij niet in zijn zoektocht naar een nieuwe club, stelt de verdediger. "Ik voel me zeker niet te groot voor bijvoorbeeld een goede ploeg uit de Jupiler League, maar natuurlijk ligt mijn voorkeur wel bij een eredivisionist. Het belangrijkste is dat ik op mijn leeftijd minuten kan maken en mij door kan ontwikkelen."

In het verleden speelde Troost-Ekong in de jeugd van Fulham en Tottenham Hotspur. De jonge verdediger tekende afgelopen zomer een contract voor twee jaar in Groningen, met een optie voor nog twee seizoenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen