Janssen: "Verschil lag in absolute wil om te winnen"

23 december 2013, 07:30

NEC won deze week in de beker knap bij FC Groningen. De Nijmegenaren konden die lijn echter niet doorzetten in de Eredivisie. Zondag gingen ze op bezoek bij dezelfde club met 5-2 onderuit.

"De aanloop naar deze wedstrijd gaf aanleiding te denken dat we het goede gevoel wel zouden meenemen", citeert de website van FC Groningen NEC-coach Anton Janssen. "Het begin van de eerste helft zag er ook zeker niet slecht uit. Maar na ruim 25 minuten stonden we wel met 3-0 achter. Het verschil lag volgens mij in de absolute wil om te winnen. Die was bij Groningen meer aanwezig dan bij ons."

"In de tweede helft hadden we nog goede hoop, want we zijn al eerder van 1-0, 2-0 en 3-0 teruggekomen. Maar na de 4-0 werd het erg lastig. Een klein beetje hoop hadden we weer bij de 4-2 en dat de tweede helft in ‘2-2’ is geëindigd, mag een kleine troost heten."

"We hebben nu drie van de laatste vier wedstrijden gewonnen. Deze keer zijn we er opnieuw niet in geslaagd de laatste plek van de ranglijst te verlaten. Erg vervelend, het is elke keer ‘net niet’. Dat moet na de winterstop anders. Het is niet iets om in de war te raken. We laden de accu weer op en kijken waar we ons eventueel kunnen versterken. We gaan volle kracht vooruit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen