Vitesse geeft 0-2 voorsprong weg in Almelo

21 december 2013, 21:46   Bijgewerkt: 21 december 2013, 22:48

Koploper Vitesse heeft twee punten verspeeld in Almelo. Het stond halverwege met 0-2 voor, maar was laconiek en slaperig in de tweede helft. Heracles verdiende zelfs nog de overwinning in de slotfase. Uiteindelijk bleef het gelijk: 2-2.

Heracles wist voorafgaand aan de wedstrijd dat het goede zaken kon doen in eigen huis. Bij winst op koploper Vitesse zou het maar liefst drie plekken kunnen stijgen – PEC Zwolle, PSV en FC Utrecht komen namelijk zelf pas later dit weekend in actie. Met een kleine vuurwerkshow en een volgepakt Polman Stadion strikte de thuisploeg met goede moed de veters om de regenachtige strijd aan te gaan.

Het was een eerste helft om snel te vergeten voor Heracles. Dat deed de equipe van trainer Jan de Jonge dan ook. In de tweede helft bleef het proberen Vitesse vroegtijdig vast te zetten. En met succes: binnen een paar minuten werd de aansluitingstreffer gemaakt. Mikhail Rosheuvel snelde langs z’n directe tegenstander op rechts en gaf scherp voor, waarna Bryan Linssen achterin overtuigend binnenschoot. Heracles rook bloed en Vitesse begon te klungelen.

Bij een korte hoekschop stond iedereen bij de Arnhemmers achterin zelfs volledig te slapen. Simon Cziommer legde het speeltuig knap terug bij de achterlijn en opnieuw was het Linssen die ‘m vol zelfvertrouwen in de hoek krulde: 2-2. Het laatste kwartier beloofde dus veel spektakel. Het kon alle kanten opgaan, want beide ploegen waren zo nu en dan slordig. In de slotminuten kreeg Heracles nog enkele grote kansen om drie punten te pakken, maar dat lukte niet. Het was een vermakelijke wedstrijd met een nagelbijtend slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen