Guardiola: "Winnen voor onszelf en voor Jupp"

21 december 2013, 12:03

Pep Guardiola kan zaterdag zijn eerste grote prijs pakken als trainer van Bayern München. De Spaanse oefenmeester is daarvoor Jupp Heynckes dankbaar.

Zijn voorganger won in zijn laatste seizoen de beker, het landskampioenschap én de Champions League, en dwong daarmee deelname af aan de wereldtitel voor clubteams. Zaterdag staat de finale tegen het Marokkaanse Raja Casablanca op het programma. ''We willen van Raja Casablanca winnen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor Jupp.'' Ook middenvelder Thomas Muller wil de vijfde prijs van het jaar pakken. "We willen de beste van de wereld zijn. Het zou voor onze de kroon op het werk zijn."

De finale tussen Bayern München en Raja Casablanca wordt vanavond om half negen in Marrakesh gespeeld. Zónder Arjen Robben, die nog altijd geblesseerd is. De trainer van Bayern is onder de indruk van de tegenstander: ''We spelen niet alleen tegen een ploeg, maar tegen een heel land. Marokko is volledige voetbalgek. Ik verwacht een harde en emotionele finale. Casablanca speelt met hun hart, maar ook met verstand en de wil om te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen