Porto en Benfica gedeeld aan kop na zeges

21 december 2013, 00:02

FC Porto heeft vrijdagavond, in ieder geval tijdelijk, het koploperschap van de Portugese Primeira Liga overgenomen van Sporting Lissabon. In het Estádio do Dragão won Porto met 4-0 van laagvlieger Olhanense. Sporting kan Porto zaterdag weer passeren, als het van Nacional weet te winnen. Benfica kwam door een eenvoudige 0-2 zege bij Vitória Setubal op gelijke hoogte met Porto, ware het niet dat het een minder doelsaldo heeft.

Porto had een zeer gemakkelijke avond. Eliaquim Mangala wist de ploeg uit de havenstad in de eerste helft op voorsprong te zetten, door een voorzet binnen te knikken. Hierdoor ging de thuisploeg met een 1-0 stand de theepauze in. Jackson Martínez, Carlos Eduardo en Héctor Herrera wisten de marge in het tweede bedrijf flink uit te breiden: 4-0.

Benfica hoefde zich ook niet echt in te spannen, in de uitwedstrijd tegen Vitória Setubal. Een goede fase na de theepauze resulteerde in twee treffers. Rodrigo Moreno opende de score, alvorens Lima de marge vanaf elf meter verdubbelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen