Regelmatige zege Dordrecht, Eindhoven en VVV winnen

Regelmatige zege Dordrecht, Eindhoven en VVV winnen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 december 2013 – Jupiler League-koploper FC Dordrecht heeft vrijdagavond een regelmatige zege geboekt. Op bezoek bij Almere City FC won de ploeg van coach Harry van den Ham met 0-2. VVV Venlo vloerde Sparta Rotterdam (1-0), waardoor de Rotterdammers gepasseerd worden door FC Eindhoven, dat met 3-1 won van Telstar. Jong PSV won het Brabantse onderonsje met FC Oss (1-2).

Dordrecht kwam in Almere geen moment in de problemen. Na een doelpuntloze eerste helft zorgden Javier Vet en Marvin Peersman voor een comfortabele 0-2 voorsprong, die de Schapenkoppen niet meer uit handen zouden geven. Derhalve vergroot Dordrecht het gat met nummer twee Willem II met zes punten. De Tilburgers kunnen het verschil zondag (18.45 uur) verkleinen, als het Excelsior in eigen stadion ontvangt.

Eindhoven wist gelijk te komen met Willem II, door in eigen huis met 3-1 te winnen van Telstar. Donny de Groot liet na een kwartier spelen zien dat hij nog altijd een echte goalgetter is. Fries Deschilder zorgde ervoor dat de benutte strafschop van Diangi Matusiwa er niet mee toe zou doen. Soufiane Dadda gooide wedstrijd vlak voor tijd definitief op slot: 3-1.

Eindhoven wist Sparta te passeren, aangezien de Rotterdammers onderuit gingen in De Koel. Leon de Kogel kroonde zich na vijf minuten spelen al tot matchwinner, na goed voorbereidend werk van Prince Rajcomar. Jong PSV houdt de aansluiting met de subtop, nadat het met 1-2 wist te winnen in Oss. Elvio van Overbeek en Peter van Ooijen waren trefzeker namens de Eindhovenaren.

Reacties

gerelateerd