Buijs: "We moeten winnen, er zijn geen excuses"

20 december 2013, 18:10

Voor NAC Breda staat zaterdagavond (19.45 uur) een zeer belangrijk duel op het programma. In Breda speelt het tegen sc Cambuur, dat bij een zege op gelijke hoogte zal komen met de ploeg uit Breda. NAC-coach Nebojsa Gudelj moet puzzelen met de opstelling, aangezien de Bredanaars de nodige personele problemen hebben.

Gudelj kan tegen Cambuur niet beschikken over verdedigers Kenny van der Weg en Sepp de Roover, die geschorst zijn. Daarnaast weerhoudt een buikspierblessure Henrico Drost van het spelen en is ook Gill Swerts een vraagteken. Door de absentie van deze spelers zal Jordy Buijs een linie naar achterin schuiven. "Ik speel liever op het middenveld, maar als er problemen zijn zal ik me moeten aanpassen. Dat is geen probleem. Er liggen daar andere taken en andere prioriteiten. Het is aan mij om dat goed in te vullen", zegt de middenvelder tegen Omroep Brabant.

Tim Gilissen zal de plek van Buijs op het middenveld waarschijnlijk overnemen. “Ik krijg nu een nieuwe kans”, stelt de middenvelder, die de eerste seizoenshelft goed wil afsluiten: "We zijn gebrand op een overwinning. Dat geeft de eerste seizoenshelft een goede afloop."

Buijs beseft dat de wedstrijd in eigen stadion van levensbelang is. "Deze wedstrijd kunnen we zeker winnen. En we moeten eigenlijk ook winnen. Daar zijn geen excuses voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen