Plum: "Supertrots op wat het team heeft laten zien"

19 december 2013, 11:24

Roda JC Kerkrade won woensdagavond dik verdiend met 3-1 van Vitesse, de huidige koploper van de Eredivisie. De Limburgers ontdeden zich van coach Ruud Brood en onder leiding van interim-trainer Rick Plum wist Roda zich te ontpoppen tot een ware ‘cupfighter’. De winst op Vitesse bezorgt de ploeg uit Kerkrade een plaats in de kwartfinale van de KNVB Beker, nadat Roda eerder ook al PSV wist uit te schakelen. 

Plum geeft in gesprek met het Limburgse L1 aan dat hij absoluut genoten heeft van zijn ploeg: “Ik heb een ding gevraagd: werk voor elkaar. Ik ben supertrots op wat het team heeft laten zien”, stelt Plum, die zeer te spreken was over het spel van Sutchuin Djoum, die mocht starten in de basisformatie: "Ik heb genoten van Arnaud. Ik moet zeggen dat het een goede zet was om hem in de basis te zetten. Ik heb een team gezien dat wil knokken. Dat is de basis."

Guus Hupperts was wederom de grote man bij Roda. Nadat hij in het bekerduel tegen PSV ook al tweemaal het net wist te vinden, was hij tegen Vitesse opnieuw twee keer trefzeker. De openingstreffer van de 21-jarige aanvaller was van grote schoonheid:  "Ik neem hem mooi op mijn pantoffel", zei de Heerlenaar na afloop. Hupperts vindt dat de ploeg uitstekend gereageerd heeft op het ontslag van trainer Brood: "Het grote verschil is dat we nu voor elke meter hebben gevochten en zaterdag hebben we dat nagelaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen