Mourinho baalt van uitschakeling in League Cup

18 december 2013, 08:56

José Mourinho vindt het oprecht vervelend dat zijn team uit de League Cup ligt. De League Cup is misschien niet het meest prestigieuze toernooi van Engeland, maar de Portugees weet als geen ander dat het wel gewoon een mooie prijs is om te winnen. Hij won de League Cup eerder in 2005 en 2007.

Chelsea verloor dinsdag in de kwartfinale na verlenging met 2-1 van Sunderland. Zonde, vindt de coach. "Dit lijkt misschien geen belangrijke competitie, je speelt ver van huis in koude en halflege stadions. Maar als je eenmaal in de finale staat, voelt het als een mooi toernooi dat je graag wil winnen. De spelers hadden dat ook begrepen, hun instelling was goed. Jongens als Mark Schwarzer en Kevin de Bruyne kregen dit toernooi de kans en vooral voor hen vind ik het vervelend dat we er uit liggen. Het is jammer dat ze geen halve finale en finale kunnen spelen."

Mourinho vindt niet dat zijn team tegen Sunderland een wanprestatie leverde. "Het team speelde zoals we dat wilden, de instelling was goed. Om het karwei af te maken, hadden we alleen vaker moeten scoren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen