Boze FC Dordrecht-coach: "De KNVB, bedankt"

16 december 2013, 22:57

FC Dordrecht verloor maandag dure punten in de strijd om de titel in de Jupiler League. Op bezoek bij Jong PSV ging de ploeg van coach Harry van den Ham met 3-0 onderuit. De trainer wond zich na afloop van het duel in het Philips Stadion vooral op over het feit dat Jong PSV de beschikking had over diverse spelers uit de A-selectie, zoals Florian Jozefzoon. Hij maakte twee van de drie doelpunten.

"Ik word hier zo ongelooflijk ziek van. De KNVB, bedankt voor de zoveelste competitievervalsing", mopperde de coach na afloop in de camera van Fox Sports. "Ze kunnen maar spelers van het eerste blijven opstellen. Het is echt te triest voor woorden."

Van den Ham vindt het een slechte zaak dat spelers uit het eerste van teams als Ajax en PSV zomaar mee mogen doen met de beloften. "De opzet was dat talenten zich konden ontwikkelen. Maar die zitten nu op de bank. Wat voor nut heeft dat? Ajax heeft bijvoorbeeld al 55 spelers gebruikt. Maar het zal wel weer een pilot zijn, dat we na het seizoen gaan evalueren. Waar hebben we het toch over", voegt hij er cynisch aan toe.

Door de nederlaag bij Jong PSV heeft FC Dordrecht nog maar drie punten voorsprong op Willem II.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen