Wouters: "Strafschop had omslagpunt kunnen zijn"

15 december 2013, 21:34

FC Utrecht keek zondag al binnen een kwartier tegen een 0-2 achterstand aan in de thuiswedstrijd tegen PSV. Steve De Ridder had daarna de spanning terug kunnen brengen, maar hij miste een penalty.

"Die strafschop had het omslagpunt kunnen zijn", citeert PSV.nl FC Utrecht-coach Jan Wouters. Uiteindelijk liepen de Eindhovenaren uit naar een 1-5 zege, na een 0-4 ruststand. Toch was Wouters tevreden over de tweede helft van zijn team. "Ik vond PSV vanavond de betere ploeg. Ik geef mijn eigen ploeg de complimenten omdat we in de tweede helft hebben gevochten, maar PSV was vandaag een maatje te groot."

Daarmee herpakte PSV zich na een moeizame serie. Dat dit juist in Utrecht gebeurde, is opmerkelijk. De Brabanders hebben het doorgaans juist moeilijk in De Galgenwaard. "Op de momenten dat de verhoudingen niet helemaal duidelijk zijn, hebben wij het moeilijk", aldus Wouters. "Nu leek het vooraf alsof PSV al was afgeschreven, en dat het even makkelijk zou worden. Intern dachten wij daar niet zo over, en dat is gebleken. Het ontbrak PSV aan effectiviteit, maar vandaag niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen