Cocu: "We hebben er keihard voor geknokt"

15 december 2013, 20:48

PSV speelde in de afgelopen weken maar weinig klaar, zowel in de Eredivisie als in Europa. Zondag wist de ploeg van coach Phillip Cocu eindelijk weer te winnen en dat deed het direct overtuigend. In de Galgenwaard werd FC Utrecht met 1-5 opgepeuzeld. Na afloop was Cocu vanzelfsprekend tevreden.

Bij rust leidde PSV met 0-4. Door goals van Maher en Depay stond het binnen een kwartier al 0-2. "Ik ben heel tevreden over hoe we begonnen vandaag", trapt Cocu een open deur in op de website van PSV. "Wat we vooraf hadden bedacht, lukte vandaag. Het belangrijkste waar we in de afgelopen wedstrijden tegenaan hikten was onszelf belonen met de mogelijkheden. Vandaag waren we een stuk effectiever."

"De 0-2 bracht rust in de ploeg, en had ook een effect op de tegenstander", vervolgt Cocu. Wel had Steve De Ridder de 1-2 op de schoen, maar de Utrecht-aanvaller miste een strafschop. "Dat Jeroen Zoet daarna een penalty stopte gaf ons een extra boost."

Na rust liep het minder goed bij PSV, maar dat vindt Cocu niet heel erg. "Na rust was het rommeliger, en onnodig slordig. Toch kan ik me daarin verplaatsen. We hebben er keihard voor geknokt en zijn er ondanks alle tegenslagen in de afgelopen weken in blijven geloven. Ik heb de jongens daarvoor mijn complimenten gegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen