Fiorentina bewijst zichzelf goede dienst, Lazio klimt

15 december 2013, 19:55

In de Italiaanse Serie A is Fiorentina zondag opgeklommen naar de vierde plaats. In eigen huis won het met 3-0 van laagvlieger Bologna, waardoor het Internazionale tijdelijk passeert op de ranglijst. Miroslav Klose bezorgde SS Lazio een degelijke thuiszege (2-0) op Livorno.

Fiorentina-sterkhouders Borja Valero en Giuseppe Rossi speelden wederom een prominente rol bij La Viola. Rossi leverde een assist aan Valero, terwijl Valero ook een treffer van Rossi wist voor te bereiden. Voor de treffers van Valero en Rossi had Josip Ilicic de thuisploeg al op voorsprong geschoten in Stadio Artemio Franchi.

Klose eiste in Stadio Olimpico een hoofdrol op in de 2-0 zege van Lazio op Bologna. Nadat de Duits international al een waarschuwingsschot op de paal had gevuurd, zorgde hij binnen een half uur spelen eigenhandig voor de 2-0 zege. Torino blijft leuk meedoen in de Serie A, nadat het uiterst knap met 0-2 van Udinese wist te winnen op Friuli.

De topploegen in de Serie A komen nog in actie. Juventus treedt zondagavond (18.30 uur) aan tegen promovendus Sassuolo, alvorens de topper tussen Napoli en Inter (20.45 uur) gespeeld zal worden. AC Milan en AS Roma kruisen maandagavond (20.45 uur) de degens in San Siro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen