Galatasaray blijft steken op 1-1, Kasimpasa wint topper

15 december 2013, 16:47   Bijgewerkt: 15 december 2013, 20:06

Galatasaray heeft de uitwedstrijd tegen nummer vijftien Genclerbirligi niet in winst kunnen omzetten. Ondanks een overwicht kon Cimbom de ruime achterstand op lijstaanvoerder Fenerbahçe niet draaglijker maken: 1-1. Het gat naar Fenerbahçe is maar liefst elf punten.

Galatasaray, met Wesley Sneijder in de basis, leek nog aan het nagenieten van de 1-0 overwinning op Juventus, die overwintering in de Champions League betekende. Het kwam namelijk vroeg op achterstand, door toedoen van Bogdan Stancu. Vedette Didier Drogba trok de stand na een klein uur spelen gelijk, maar tot winst zou dit, ondanks de nodige kansen, niet leiden.

Kasimpasa SK heeft Fenerbahçe nog wel enigszins in het vizier. De equipe van trainer Shota Arveladze won thuis de topper tegen Besiktas met 2-1. Hugo Almeida zette Besiktas in de derde minuut nog wel op voorsprong, maar Halil Colak (ex-Go Ahead Eagles) en Ezequiel Scarione deden de ontmoeting na de pauze kantelen. De bezoekers verloren daarna de discipline en sloten af met negen man, door rode kaarten van Ramon Motta en Hugo Almeida. Bij Kasimpasa had Ryan Donk een basisplek, Ryan Babel zat een schorsing uit.

Fenerbahçe gaat na vijftien speeldagen met 38 punten aan kop in de Super Lig. Kasimpasa bezet met acht punten minder de tweede plaats. Galatasaray staat derde met 27 punten, op één punt gevolgd door Besiktas en Sivasspor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen