Steijn: "Na rust gevochten met leeuwenhart"

9 december 2013, 07:30   Bijgewerkt: 8 december 2013, 23:37

ADO Den Haag begon zondag met een ander systeem aan de uitwedstrijd tegen FC Groningen en dat sorteerde het gewenste effect. De equipe van coach Maurice Steijn zegevierde met 1-2 in de Euroborg.

"We zijn met een ander concept gaan spelen met Kramer als diepe spits en Van Duinen van links en Gehrt aan de rechterkant in een vrije rol, zoals Tjaronn Chery vorig seizoen vaak bij ons speelde", citeert de website van FC Groningen de uitleg van Steijn. "Dit om onder de te verwachten grote druk van Groningen uit te kunnen komen en een behoorlijk blok op het middenveld te hebben."

"Daar zijn we vanaf het begin goed in geslaagd. Je moet dan ook een beetje geluk hebben, want Groningen kreeg wel wat kansen uit schoten en voorzetten. Het is dan lekker als die goal niet valt", vervolgt Steijn. "Wij maakten zelf wel een goede goal en in de tweede helft was de opdracht te vechten met een leeuwenhart. Dat heb ik teruggezien en we hadden de wedstrijd eigenlijk onder controle. We hadden het eerder moeten beslissen door het overtal uit te spelen of uit schoten van de rand van de zestien. Dan valt die 1-1 en denk je ‘het zal toch niet?’”

“We hebben veerkracht getoond en toch nog de winnende goal gescoord. Ik ben er trots op dat we hier toch eindelijk een keertje gewonnen hebben en vond de zege ook verdiend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen