Verona en Torino blijven verrassen, Lazio onderuit

8 december 2013, 17:05

In de Italiaanse Serie A blijven Hellas Verona en Torino verrassend presteren. De ploegen wonnen zondagmiddag respectievelijk van Atalanta Bergamo (2-1) en Lazio (1-0), waardoor ze als zesde en zevende geklasseerd staan op de ranglijst. Lazio maakt door de nederlaag een behoorlijke pas op de plaats in de Serie A en staat twaalfde.

Hellas Verona kwam zondag zeer goed weg tegen Atalanta. Vlak voor tijd besliste een strafschop van Frelio Filho Jorginho de wedstrijd, nadat Verona tien minuten voor tijd pas op gelijke hoogte was gekomen. Lazio had een slechte dag en zag dat tegenstander Torino met 1-0 won, waardoor Torino over de ploeg van trainer Vladimir Petkovic heen ging op de ranglijst.

Cagliari won op Sardinië in blessuretijd met 2-1 van Genoa. Sampdoria won zeer degelijk van hekkensluiter Catania (2-0), terwijl Chievo Verona keurig won bij promovendus Sassuolo, met 0-1.