Standard morst in 'rood' duel, Been profiteert niet

8 december 2013, 20:00

OH Leuven en Standard Luik kwamen zondagmiddag niet tot scoren in het Den Dreef stadion. Het doelpuntloze gelijkspel werd gekenmerkt door het feit dat beide ploegen voor de theepauze nog maar met tien man op het veld stonden. Alessandro Cerigioni en Mehdi Carcela-Gonzalez kregen namelijk een rode kaart. Standard blijft na de remise wel koploper, met twee punten voorsprong op Club Brugge, dat zaterdag met 3-0 won van KV Mechelen.

Standard, waar Michy Batshuayi om disciplinaire redenen op de reservebank begon, kon het bepaald niet bolwerken tegen OHL. Ronnie Stam viel tien minuten voor tijd in bij de Rouches.

Mario Been had met Racing Genk de kans om op drie punten van Standard te komen, maar de Nederlandse oefenmeester zag zijn manschappen in de eigen Cristal Arena onderuit gaan tegen middenmoter SC Lokeren: 0-2. Genk blijft daardoor op de vijfde plek steken in de Belgische Pro League.

Sergio Junior Dutra en Hans Vanaken maakten al binnen 34 minuten het verschil namens Lokeren in Genk. De thuisploeg kreeg in de vijftiende minuut een uitgelezen kans om op 1-1 te komen, maar Jelle Vossen miste een penalty, toegekend vanwege hands van Denis Odoi. Lokeren speelde de hele tweede helft met tien man, desondanks trok het de winst over de streep. Ayanda Patosi kreeg op slag van rust zijn tweede gele kaart wegens tijdrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen