Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Braamhaar erkent fout: geel voor verkeerde speler

Braamhaar erkent fout: geel voor verkeerde speler

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 december 2013 – Erik Braamhaar was zaterdagavond de scheidsrechter bij het duel tussen RKC Waalwijk en sc Cambuur (2-2). De arbiter gaf Martijn van der Laan een gele kaart, terwijl deze eigenlijk getoond moest worden aan Lucas Bijker, die in dat geval had kunnen inrukken, aangezien hij eerder al een gele kaart ontving. Braamhaar erkent zijn fout, na afloop van het duel.

De arbiter geeft uitleg over de constellatie tijdens de wedstrijd: “Van der Laan kreeg van mij de gele kaart. Vanuit mijn positie zie ik in feite dat de speler in een soort van sandwich wordt genomen. In mijn optiek was het Van der Laan die de eerste overtreding maakte. Daarna kwam Bijker in beeld, maar toen was de overtreding in mijn optiek al gemaakt”, aldus Braamhaar voor de camera's van de NOS.

Na het zien van de beelden kan Braamhaar voorstellen dat men veel onbegrip uit over het geven van de kaart aan Van der Laan, in plaats van aan Bijker. De scheidsrechter is het eens met het standpunt dat de verkeerde speler de kaart kreeg: “Ik ga niet ontkennen dat Bijker de overtreding maakt. Het enige dat ik kan doen is melding maken aan de KNVB. De bal ligt nu bij de KNVB, het is even afwachten wat er uitkomt. “ Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd