Real Madrid wint niet van derdeklasser, Atletico wel

7 december 2013, 23:58

Real Madrid heeft zaterdag een teleurstellend resultaat neergezet in de vierde ronde van de Copa del Rey. De ploeg van coach Carlo Ancelotti slaagde er niet in te winnen bij derdeklasser Olimpic de Xativa: 0-0. De return is over anderhalve week in Madrid.

Real Madrid trad aan met een B-elftal. Zo deden Cristiano Ronaldo en Gareth Bale niet mee, terwijl Iker Casillas weer eens in het doel stond. De sluitpost moet in de competitie Diego Lopez voor zich dulden, maar mag in de beker wel opdraven.

De B-keus van Real Madrid speelde in een veel te laag tempo om de defensie van Xativa echt in verlegenheid te brengen. Na de pauze drongen de bezoekers uit de hoofdstad wel iets meer aan, maar de spaarzame kansen werden niet benut. Karim Benzema was tien minuten voor tijd het dichtst bij, maar zijn schot ging net naast.

Atletico Madrid maakte eerder op de dag geen fout. De bekerhouder zegevierde in de eerste ontmoeting met UE Sant Andreu, dat eveneens op het derde niveau uitkomt, met 0-4 en staat daardoor al met één been in de achtste finales van het Spaanse bekertoernooi. Arda Turan was met twee goals het goudhaantje van Atletico. De Turkse middenvelder was verantwoordelijk voor de 0-2 en 0-3. Raul Garcia opende in de dertiende minuut de score, het slotakkoord was in de 84ste minuut voor David Villa.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen