De Boer: "Goede generale voor duel met Milan"

8 december 2013, 00:00   Bijgewerkt: 7 december 2013, 23:44

"Dit was een goede generale voor de wedstrijd van woensdag tegen AC Milan", was de logische conclusie van coach Frank de Boer, zaterdag na de eenvoudige zege van Ajax op NAC Breda (4-0), tegenover RTV Noord-Holland. De Amsterdammers moeten woensdag in San Siro winnen om te overwinteren in de Champions League.

"We hebben gespeeld zoals in de laatste weken", ging De Boer verder. "Ik ben erg tevreden. Ik heb schitterende goals gezien en we hebben NAC voortdurend onder druk gezet. Dat is een compliment voor mijn ploeg. Het zegt me niet zo veel of we in de winterstop bovenaan staan. We moeten gewoon zo door blijven gaan. Ik ben er van overtuigd dat we dan kampioen worden."

Bij Ajax was Ruben Ligeon linksachter omdat Lerin Duarte en Nicolai Boilesen geblesseerd zijn. De Boer is tevreden over het optreden van de jonge verdediger, die normaalgesproken rechtsback is. "Het klopt dat hij de ballen met links minder goed voortrekt dan met rechts, maar tegen AC Milan ligt er veel ruimte op die flank. Dus hij is met zijn snelheid een serieuze optie om daar te spelen", besloot De Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen