Benfica in eigen stadion niet langs laagvlieger

6 december 2013, 23:23

Benfica heeft het vrijdagavond behoorlijk laten afweten, door in het Estadio da Luz met 2-2 gelijk te spelen tegen laagvlieger FC Arouca. Vijf minuten voor het laatste fluitsignaal wist de Portugese grootmacht een punt uit het vuur te slepen, dankzij een benutte strafschop. Benfica staat nog wel aan kop, maar biedt Sporting Lissabon de gelegenheid om te passeren, aangezien de voorsprong na vrijdag slechts één punt is.

De wedstrijd tegen Arouca, dat op voorhand gedeeld laatste stond, begon niet bepaald veelbelovend, toen David Simão de bezoekers op voorsprong wist te schieten. Rodrigo Moreno stelde op slag van rust orde op zaken, maar Serginho leek Arouca een kwartier voor tijd de zege te bezorgen. Lima bracht Benfica echter vanaf elf meter nog op gelijke hoogte. Ola John en Filip Djuricic kwamen niet in actie, Miralem Sulejmani viel in de theepauze in.

Sporting komt zondag in actie tegen Gil Vicente. Met een overwinning wordt de ploeg koploper in de Primeira Liga, met twee punten voorsprong op Benfica. FC Porto kan op gelijke hoogte komen met Benfica, als het zaterdag weet te winnen van Sporting Braga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen