Nürnberg blijft wachten op eerste zege na gelijkspel

6 december 2013, 22:23

Het 1.FC Nürnberg van trainer Gertjan Verbeek heeft dit seizoen nog altijd niet weten te winnen in de Bundesliga. In het eigen Grundig Stadion leek het tegen FSV Mainz 05 lang af te stevenen op de eerste seizoensoverwinning, maar een kwartier voor tijd gooide een treffer van de bezoekers roet in het eten voor de ploeg van Verbeek.

Nürnberg begon voortvarend tegen Mainz, wat zou leiden tot een vroege openingstreffer. Per Nilsson wist een voorzet van Makoto Hasebe achter doelman Loris Karius te werken. De ploeg van Verbeek ging op zoek naar verdubbeling van de marge, maar miste de stootkracht om de tweede treffer te maken. De bezoekers drongen wat aan en een kwartier voor tijd resulteerde dit in de 1-1, van Shinji Okazaki. Geen van beide ploegen wist uiteindelijk het duel nog naar zich toe te trekken. Mainz eindigde het duel met tien man, aangezien Petar Sliskovi? vlak voor tijd van het veld werd gestuurd.

Het was voor Nürnberg maar liefst het negende gelijkspel van het seizoen. Doordat het nog niet wist te winnen staat de ploeg van Verbeek op de zeventiende plaats in de Bundesliga, met negen punten uit vijftien duels. Mainz bungelt tussen middenmoot en subtop, met de zevende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen