Balende Robben: "Het ging net zo lekker"

5 december 2013, 11:18

Hij verkeerde in topvorm en was bijna iedere wedstrijd beslissend voor Bayern München, maar blessureleed heeft Arjen Robben toch weer teruggeworpen. In de bekerwedstrijd tegen FC Augsburg liep de aanvaller, buiten zijn schuld om, een knieblessure op. Hij is zeker zes weken uitgeschakeld en baalt daar flink van.

"Natuurlijk ben ik enorm teleurgesteld", zegt Robben op de website van zijn club. De Nederlander liep zijn blessure op bij een wilde actie van FC Augsburg-doelman Marwin Hitz, die de aanvaller vol op zijn knie raakte. Vlak daarvoor had Robben de score geopend voor Bayern. "Het ging de laatste weken net zo lekker, ik was goed in vorm en keek uit naar iedere wedstrijd", verzucht hij. "En dan nu dit. Maar ik kom weer terug, topfit. Ik ben vastbesloten om het team te helpen de doelstelling te bereiken, die we samen voor dit seizoen bepaald hebben."

Door zijn blessure mist Robben onder meer het wereldkampioenschap voor clubteams. Mogelijk is hij op tijd hersteld voor de eerste wedstrijd van Bayern na de winterstop, 25 januari tegen Borussia Mönchengladbach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen