Booy bedankt publiek: "Dik en dik compliment"

Booy bedankt publiek: "Dik en dik compliment"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 december 2013 – Foeke Booy was na afloop van het gelijkspel van Go Ahead Eagles tegen Heracles Almelo lovend over het publiek in Deventer. De Deventenaren knokten zich in de eigen Adelaarshorst in de slotfase naar een punt: 1-1.

"Ook als mijn team in een moeilijke fase zit, bij een achterstand, gaan de mensen hier volop achter de ploeg staan. Ze fluiten niet, maar gaan juist nóg harder zingen. Dat geeft een kick aan de spelers", aldus Booy na afloop.

Supporters van Go Ahead Eagles kwamen de afgelopen weken meerdere malen negatief in het nieuws. Ze roofden een kampioensschaal uit het stadion van de concurrerende streekgenoot PEC Zwolle en zorgden er anderhalve week geleden voor dat de thuiswedstrijd tegen Vitesse even werd gestaakt. "Maar nu verdienen ze een dik en dik compliment. Onder aanvoering van onze fans ging de ploeg op jacht naar de gelijkmaker. En met resultaat. Bedankt daarvoor."

Reacties

gerelateerd