Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heracles mist vijftal, Kolder vraagteken bij Go Ahead

Heracles mist vijftal, Kolder vraagteken bij Go Ahead

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 december 2013 – Go Ahead Eagles en Heracles Almelo spelen woensdag (20.45 uur) het restant van de wedstrijd die op 3 november werd gestaakt. Het veld in de Adelaarshorst was destijds door de vele regen onbespeelbaar geworden en daarom legde scheidsrechter Tom van Sichem het duel in de 21ste minuut stil.

Woensdag worden de resterende zeventig minuten gespeeld. "Maar we hebben ons op dezelfde wijze voorbereid als op een hele wedstrijd. Zo beleven we hem ook, het duurt alleen iets korter", aldus Heracles-trainer Jan de Jonge op de clubwebsite. De oefenmeester mist Milano Koenders (knie), Aleksei Kangaskolkka (voet), Edwin Gyasi (sleutelbeen), Thomas Bruns (kuit) en Leon van Dijk (niet wedstrijdfit).

"Ons positiespel moet beter, daar zijn we enorm druk mee", vervolgt De Jonge. "We willen heel graag met z’n allen. We moeten stappen zetten en ik heb het gevoel dat de hele groep daar vol overgave mee bezig is. Maar je wilt ook wel graag weer eens een wedstrijd winnen. Go Ahead is een goede ploeg die voor het eerste jaar in de Eredivisie speelt. Ze spelen heel enthousiast en we zullen mede door het fanatieke publiek in Deventer vol aan de bak moeten. We zien zeker mogelijkheden om er onderuit te voetballen. We hebben de laatste drie wedstrijden niet gewonnen, dat willen we graag omdraaien."

Bij tegenstander Go Ahead Eagles is Marnix Kolder een twijfelgeval. De aanvoerder kampt met een rugblessure. "Het wordt een moeilijk verhaal. We zullen morgen moeten afwachten. Ik schat de kans op vijftig procent", zegt coach Foeke Booy bij RTV Oost. Deniz Türüc en Xandro Schenk keren bij de ploeg uit Deventer terug van een schorsing.

Go Ahead hoeft de komende weken de provincie niet uit. Na het duel met Heracles wacht de equipe van Booy wedstrijden tegen PEC Zwolle en FC Twente. Booy: "Maar die laatste twee clubs hebben wij nog niet in de mond genomen hier. Heracles is onze eerste tegenstander en dat wordt een enorm belangrijk duel als je kijkt naar de ranglijst."

Go Ahead verdedigt een voorsprong van twee punten op Heracles en hoeft zich bij winst voorlopig even geen zorgen meer te maken over degradatie.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd