NEC boekt knappe en verdiende zege op AZ

Ger
1 december 2013, 18:25

NEC heeft weer aansluiting gevonden met RKC Waalwijk. De rodelantaarndrager van de Eredivisie boekte zondagmiddag een knappe en broodnodige 3-2 zege op AZ. Aan de hand van Alireza Jahanbakhsh liep NEC in de tweede helft weg bij de Alkmaarders. Voor Dick Advocaat is het de eerste nederlaag dit seizoen als trainer van AZ. 

De 1-1 was dan ook een kwestie van tijd. Roy Beerens profiteerde van een fout van doelman Kalle Johnsson. De doelman wist een schot van Maarten Martens niet goed te verwerken, waardoor Beerens de rebound benutte. Opvallend in de eerste helft was de prestatie van Jahanbakhsh, die zijn goede spel in de tweede helft een passend gevolg gaf.

AZ kwam via Steven Berghuis nog wel terug in de wedstrijd. De invaller schreef de mooiste goal van de middag achter zijn naam. Met een harde pegel liet hij Johnsson kansloos door het leder in de linker bovenhoek te werken. De Alkmaarders waren echter niet bij machte om de gelijkmaker te maken, waardoor NEC drie broodnodige punten kon bijschrijven. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen