PSV met Jozefzoon en Bakkali, geen Toivonen

1 december 2013, 13:25   Bijgewerkt: 1 december 2013, 13:36

PSV-coach Phillip Cocu heeft zijn team voor de kraker tegen Feyenoord flink overhoop gehaald. De voorhoede wordt gevormd door Zakaria Bakkali, Memphis Depay en Florian Jozefzoon, op het middenveld spelen Stijn Schaars, Oscar Hiljemark en Adam Maher. Ola Toivonen kampt met een liesblessure en behoort niet tot de selectie. Links achterin speelt Abel Tamata op de plek van de geblesseerde Jetro Willems.

De beslissing van Cocu om te kiezen voor Depay, Jozefzoon en Bakkali in de voorhoede gaat ten koste van onder meer Luciano Narsingh en Jürgen Locadia. Beide aanvallers moeten in de Kuip op de bank plaatsnemen. Ten opzichte van het duel van donderdag tegen Ludogorets is ook verdediger Jorrit Hendrix zijn plek kwijt.

Bij Feyenoord, dat de afgelopen drie seizoenen in eigen huis won van PSV, keert Jean-Paul Boëtius terug in het elftal. John Goossens, vorige week tegen RKC Waalwijk nog basisspeler, zit weer op de bank. Boëtius vormt een voorhoede met Graziano Pellè en Ruben Schaken. Ook Bruno Martins Indi is terug in het elftal, hij ontbrak wegens een blessure tegen RKC. Hij staat links achterin, Joris Mathijsen en Stefan de Vrij spelen centraal.

De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV, de nummers acht en tien van de ranglijst, begint om 14.30 uur.

Opstellingen

Feyenoord: Mulder; Martins Indi, De Vrij, Mathijsen, Janmaat; Clasie, Vilhena, Immers; Boëtius, Pellè, Schaken

PSV: Zoet; Tamata, Rekik, Bruma, Arias; Maher, Schaars, Hiljemark; Depay, Jozefzoon, Bakkali

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen