Monaco pakt ook zonder Falcao drie punten

30 november 2013, 22:14

De afwezigheid van de geblesseerde topscorer Radamel Falcao heeft AS Monaco geen punten gekost. Zonder de Colombiaan pakte de ploeg uit het Prinsdom de volle winst in de thuiswedstrijd tegen Stade Rennes.

Falcao, met negen goals gedeeld topscorer van de Ligue 1, moest het duel in het Stade Louis II wegens een spierblessure missen. Dat gaf een andere Colombiaan, James Rodriguez, de mogelijkheid om uit de schaduw van zijn landgenoot te treden. De middenvelder zorgde er met zijn eerste doelpunt van dit seizoen voor dat Monaco vroeg in de wedstrijd op 1-0 kwam. Anthony Martial maakte vlak voor rust de tweede treffer.

Door de winst stond promovendus Monaco even tweede in de Ligue 1, maar het moest die plek enkele uren later weer afstaan aan Lille OSC. Ondanks een rode kaart voor verdediger Frank Beria, vlak na rust, won de Noord-Franse ploeg met 0-1 van Valenciennes. Sylvio Ronny Rodelin tekende voor het winnende doelpunt. Opvallend was verder de 5-1 zege van Toulouse op Sochaux. Wissam Ben Yedder maakte drie van de vijf goals.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen