Booy: "Wordt beproeving in het Friese Haagje"

30 november 2013, 08:15

Go Ahead Eagles begint zaterdag met Lars Lambooij en Joeri Schroyen in de basis aan de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Zij vervangen de geschorsten Deniz Türüc en Xandro Schenk. "Lambooij is een jongen die kan spelen zoals Türüc het invult. En Schroyen heeft het de laatste tijd steeds beter opgepakt, die kan nu laten zien dat hij er staat", zegt coach Foeke Booy op de clubwebsite.

Booy heeft zin in het bezoekje aan het Abe Lenstra Stadion. "Qua punten ontlopen we elkaar niet veel", weet de oefenmeester. "Ik heb Heerenveen zien spelen tegen een vrij inspiratieloos PSV (1-1, red.), maar toen was het bijna de hele wedstrijd met tien man. Het zal in ieder geval, zoals alle wedstrijden, weer een beproeving voor ons worden. In het Friese Haagje."

Go Ahead gaat ook in Friesland van zijn eigen kracht uit, maar wel met enige nuances. Booy: "Ik ben een liefhebber van aanvallend spel, met twee offensieve middenvelders, maar je merkt ook dat ploegen zich op ons gaan instellen. Het team voelt zich er beter bij dat ik een paar nuances heb aangebracht die voor wat meer houvast zorgen. Dus dan doe ik dat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen