Kolk zwaait af: "Wil nu trainerspapieren halen"

27 november 2013, 21:42

Santi Kolk hangt zijn kicksen per direct aan de wilgen. De 32-jarige aanvaller zit al sinds de zomer zonder club en heeft woensdag besloten niet langer te wachten op een nieuwe aanbieding.

"Ik heb lange tijd de hoop gekoesterd op een mooi profclub, maar die mooie uitdaging is niet gekomen", vertelt Kolk aan Omroep West. "Ik zou gaan spelen in een nieuwe competitie in India, maar de invoering van die competitie is helaas uitgesteld. Verder zijn er diverse clubs uit andere landen langsgekomen, maar dat zag ik niet zitten."

Kolk loopt nu stage bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag, de laatste werkgever in zijn loopbaan als profvoetballer. "Ik wil mijn trainerspapieren gaan halen. Ik loop momenteel stage bij ADO Den Haag en dat bevalt mij goed. Ik heb de vrije hand gekregen en loop bij meerdere teams mee. Zo ben ik al een keer bij de C’tjes en B’tjes langs geweest."

Naast ADO Den Haag kwam Kolk uit voor Feyenoord, SC Heerenveen, RKC Waalwijk, FC Den Bosch, Excelsior, FC Zwolle, Vitesse, Red Union Berlin en NAC Breda.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen