Bayer Leverkusen hoopt op stunt tegen United

27 november 2013, 16:18

Bayer Leverkusen is in de huidige voetbaljaargang tot op heden ongeslagen in eigen huis. Alleen Bayern München wist de ploeg van Sami Hyypiä punten af te snoepen. Een prima reeks dus, die de ploeg tegen Manchester United woensdagavond maar wat graag voort wil zetten.

"We spelen altijd goed thuis, en natuurlijk willen we winnen. Maar het is niet alleen voor ons een belangrijke wedstrijd", opende Hyypiä zijn praatje. Daarmee doelde hij op het feit dat The Red Devils bij winst zeker zijn van overwintering in de Champions League. Ook bij een gelijkspel kan de formatie van David Moyes zich plaatsen, mits Shaktar Donetsk punten laat liggen tegen Real Sociedad.

Voor Leverkusen liggen die scenario's iets anders. Bij een overwinning op United en puntverlies van Shaktar is plaatsing een feit, maar bij winst van Shaktar kan het op 10 december nog alle kanten op. Een goed resultaat zou Leverkusen in elk geval op weg helpen. "We willen dan ook graag stunten", zei spits Stefan Kiessling op de officiële clubwebsite. "We zijn een ploeg waarmee de tegenstander rekening moet houden."

Een hechte samenwerking in zowel offensief als defensief opzicht is volgens Hyppiä de sleutel tot succes. "Dan hebben we zeker een kans. Als we zonder angst het veld opgaan en ons eigen spel spelen, gaat het voor United erg moeilijk worden om hier te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen