Manolev reist met PSV-selectie af naar thuisland

27 november 2013, 11:49

Stanislav Manolev zal met PSV afreizen naar Bulgarije, het thuisland van de rechtsachter. De Eindhovenaren spelen aanstaande donderdag tegen regerend kampioen Ludogorets, in het kader van de Europa League. De laatste keer dat Manolev deel uitmaakte van de PSV-selectie was gedurende de bekerwedstrijd tegen Telstar op 25 september.

Naast de terugkeer van Manolev in de PSV-selectie reist ook de achttienjarige Rai Vloet (zoon van Wiljan Vloet, algemeen- en technisch directeur van Sparta Rotterdam) mee met de selectie van trainer Phillip Cocu. De oefenmeester kan in Bulgarije nog niet beschikken over Tim Matavz, Georginio Wijnaldum, Jetro Willems en Ji-Sung Park, die in Eindhoven blijven werken aan hun revalidatie.

Ludogorets is al geplaatst voor de volgende ronde. Dit lot is ook toebedeeld aan PSV, als het op Bulgaarse bodem weet te winnen. Doelman Jeroen Zoet sprak reeds zijn hoop uit dat de Eindhovense ploeg kan afrekenen met een zeer magere serie, met twee punten uit vijf duels: “Het is een serie die niet PSV-waardig is. Dat weten we zelf heel goed”, aldus Zoet, die zag dat Cocu de ploeg hard aanpakte tijdens de dinsdagtraining.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen