'Hiddink wacht op een telefoontje van de KNVB'

27 november 2013, 08:53   Bijgewerkt: 27 november 2013, 15:08

Als het aan Guus Hiddink ligt, is hij na het WK van volgend jaar de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Volgens zijn zaakwaarnemer heeft de 67-jarige Varssevelder zin om weer aan de slag te gaan en ziet hij een terugkeer als eindverantwoordelijke van Oranje wel zitten.

"Guus wil graag naar het Nederlands elftal. Hij is er klaar voor. Dat lijkt me voor iedereen toch wel duidelijk", bevestigt zaakwaarnemer Cees van Nieuwenhuizen in AD Sportwereld. Volgens hem is het slechts een kwestie van een telefoontje uit Zeist. "Als de KNVB belt en een kop koffie komt drinken, verwacht ik dat we er snel uit zijn."

Hiddink wordt al langer in verband gebracht met een tweede termijn bij Oranje. Zelf wil hij zijn interesse nog niet bevestigen, al gaf hij eind september wel aan weer open te staan voor een dienstverband bij een club of een land.

Toch zal dat telefoontje nog wel even op zich laten wachten. De voetbalbond heeft eerder aangegeven geen haast te hebben en zeker niet voor kerst tot een besluit te komen. Dit bevestigde de KNVB woensdagmiddag ook weer. Van Nieuwenhuizen: "En terecht, dat is logisch. Ze zijn vast hun opties aan het rangschikken. Maar ik acht de kans groot dat op enig moment, en wel op zeer korte termijn, Bert van Oostveen (directeur betaald voetbal van de KNVB, red.) een telefoontje pleegt en koffie gaat drinken met Guus."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen