Villa recht rug tegen West Bromwich, maar wint niet

25 november 2013, 22:54   Bijgewerkt: 25 november 2013, 23:05

Aston Villa heeft, ondanks een beroerde start, een punt overgehouden aan het uitduel tegen West Bromwich Albion. De ploeg uit Birmingham moest, in een wedstrijd waar veel voormalig Eredivisie-spelers in actie kwamen, wakker worden geschud door twee vroege treffers van Shane Long, alvorens Karim El Ahmadi en Ashley Westwood voor een 2-2 gelijkspel zorgden.

In de West Midlands derby schoot West Bromwich daadwerkelijk uit de startblokken. Iers international Long deed van zich spreken met twee fraaie treffers. De tweede treffer van Long, een fraaie stiftbal, werd ingeleid door een enorme fout van Leandro Bacuna, die een breedtepass in de voeten van de aanvaller schoof. Bacuna zorgde er samen met Jonas Olsson, Goran Popov, Ron Vlaar en Karim El Ahmadi voor dat de Eredivisie goed vertegenwoordigd was.

Villa liet het er absoluut niet bij zitten. Nadat Libor Kozák, vorig jaar topscorer van de Europa League (namens SS Lazio), West Bromwich al waarschuwde door op de lat te schieten, bezorgden El Ahmadi en Westwoord de ploeg uit Birmingham een punt: 2-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen