Fenerbahçe steviger aan kop na late overwinning

24 november 2013, 20:01   Bijgewerkt: 24 november 2013, 20:08

Fenerbahçe is zondagavond voor de elfde maal op rij ongeslagen gebleven in de Turkse Süper Lig, doordat het met 1-2 wist te winnen bij MP Antalyaspor. Het is de vijfde overwinning op rij voor de ploeg van trainer Ersun Yanal. De Turkse koploper kwam wel goed weg, aangezien de overwinning pas in de absolute slotfase tot stand kwam.

De Turkse grootmacht leek de zaakjes goed op orde te hebben, door een vroeg treffer van Pierre Webó. Lamine Diarra zorgde echter op slag voor rust voor de gelijkmaker, waardoor Fenerbahçe het zichzelf moeilijk maakte. Dit leek te resulteren in een 1-1 gelijkspel, maar Moussa Sow zorgde er in de laatste minuten voor dat Fenerbahçe weer een overwinning kan bijschrijven.

Fenerbahçe, waar Dirk Kuijt de gehele wedstrijd speelde, gaat nog altijd fier aan kop in de Süper Lig, met 31 punten uit twaalf duels. Kasimpasa, de ploeg van Ryan Donk, Ryan Babel en Sanharib Malki, staat tweede, met zes punten achterstand. Galatasaray completeert de top drie. Trabzonspor, de nummer zes, won zondag met 1-0 van Eskisehirspor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen