Elia trefzeker tijdens zure thuisnederlaag Werder

24 november 2013, 19:24

Werder Bremen heeft het zondagavond laten afweten, in de thuiswedstrijd tegen FSV Mainz 05. De ploeg van Eljero Elia, die de hele wedstrijd binnen de lijnen stond en trefzeker was namens de thuisploeg, kwam met 0-3 achter, waardoor de twee late doelpunten niet mochten baten: 2-3.

In het eigen Weser-Stadion beleefde Werder al meteen een valse start. Nicolai Müller bracht Mainz op voorsprong na zeven minuten en Shinji Okazaki verdubbelde tien minuten later de marge. Werder probeerde het tij wel te keren, maar zag dat Okazaki in de tweede helft zijn tweede doelpunt van de avond wist te maken, waardoor de ploeg uit Bremen een blamage niet bespaard leek te blijven.

Elia wist vlak voor tijd de stand iets draaglijker te maken voor Werder, door voor de 1-3 te zorgen. Franco di Santo tekende zelfs nog voor de 2-3, maar het kon niet voorkomen dat Mainz met drie punten huiswaarts keerde. Werder blijft derhalve steken op een teleurstellende twaalfde plaats, met vier punten achterstand op nummer zeven Mainz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen