Matic belangrijk voor Benfica, Porto geeft zege weg

23 november 2013, 23:13

Nemanja Matic heeft Benfica zaterdag een nipte driepunter bezorgd in de Portugese Liga ZON Sagres. De oud-speler van Vitesse maakte het enige doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Sporting Braga: 1-0.

Matic kwam in de 73ste minuut op het scoreformulier. De middenvelder haalde uit vanaf de rand van het strafschopgebied en schoot buiten het bereik van Sporting Braga-doelman Eduardo raak.

Benfica, waar Ola John afwezig was, liep door de overwinning twee punten in op koploper FC Porto. De landskampioen kwam voor eigen publiek niet verder dan 1-1 tegen Nacional Madeira. FC Porto gaat nog wel aan de leiding, maar de voorsprong op Benfica bedraagt nog maar één punt.

Jackson Martinez zette Porto in de 52ste minuut op 1-0 tegen Nacional, maar Mario Rondon liet acht minuten voor tijd de 1-1 eindstand aantekenen. In de slotfase had Martinez nog wel de 2-1 op zijn schoen, maar deze keer stuitte de Colombiaanse goalgetter op de keeper van Nacional. Het puntenverlies leidde tot een striemend fluitconcert van de Porto-fans na het laatste fluitsignaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen