Chelsea heeft geen moeite met pover West Ham

23 november 2013, 20:34   Bijgewerkt: 23 november 2013, 23:21

Zonder zelf groots te voetballen, heeft Chelsea een eenvoudige driepunter uit het vuur gesleept in de uitwedstrijd tegen stadgenoot West Ham United. De ploeg van coach José Mourinho zegevierde zaterdag met 0-3.

Een fout van Guy Demel in de 21ste minuut leidde het verlies van West Ham United in. De Ivoriaanse verdediger speelde onzorgvuldig terug op keeper Jussi Jääskeläinen, die daardoor wel een overtreding op Oscar moest maken om de 0-1 te voorkomen. Vanaf elf meter zorgde Frank Lampard alsnog voor het openingsdoelpunt van Chelsea.

Een klein kwartier later tekende Oscar voor de definitieve beslissing. Dankzij een droge schuiver van de Braziliaan kwam Chelsea op 0-2. West Ham United wist daar helemaal niets tegenover te stellen. Acht minuten voor tijd bepaalde Lampard de eindstand op 0-3.

Chelsea nestelt zich door de overwinning op de tweede plaats naast Liverpool, dat eerder op de dag 3-3 speelde in de derby tegen Everton. Beide teams hebben 24 punten, vier minder dan koploper Arsenal. De Londenaren wonnen eerder vandaag de topper tegen Southampton (vierde met 22 punten) met 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen