Sneijder-loos Galatasaray vloert achttal Sivasspor

23 november 2013, 20:06   Bijgewerkt: 24 november 2013, 01:31

Zonder de geblesseerde Wesley Sneijder heeft Galatasaray zaterdag drie punten gepakt in de Turkse Super Lig. De regerend landskampioen zegevierde voor eigen publiek met 2-1 over het goed presterende Sivasspor, dat maar liefst drie rode kaarten incasseerde.

Burak Yilmaz zette Galatasaray na een kwartier op voorsprong. Acht minuten later moest de thuisclub verder met tien man omdat Dany Nounkeu zijn tweede gele kaart kreeg. Sivasspor profiteerde van het numerieke overwicht met de gelijkmaker van Rafik Djebbour in de 32ste minuut.

Selcuk Inan zette het Galatasaray-tiental niet veel later toch weer op voorsprong. Hij benutte een strafschop. Sivasspor wist de schade niet meer te repareren en eindigde het duel zelfs met acht man. Umit Kurt, Manuel da Costa en Cicinho kregen rood.

Met Ryan Donk en Ryan Babel in de basis bleef Kasimpasa SK op 1-1 steken in de uitwedstrijd tegen Bursaspor. Ondanks het puntenverlies blijft Kasimpasa tweede in de Super Lig, met 25 punten. Fenerbahçe, dat zondag pas speelt, gaat met 28 punten aan de leiding. Galatasaray en Sivasspor staan met 22 punten gedeeld derde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen